Nova Acròpolis Barcelona ha ofert al juliol dues classes en línia dedicades als mites en l’astronomia i una microxerrada sobre el mite de el carro alat de Plató.

En aquesta ocasió, la saviesa dels antics maies i egipcis ha estat l’objecte de les nostres reflexions. Aquestes cultures eren ja grans experts en el tema i calculaven amb exactitud els períodes de la Lluna i el Sol, dels planetes i d’estrelles com les Plèiades. Aquests coneixements eren imprescindibles no només per al desenvolupament de la vida material, sinó també com un camí cap al reconeixement de la nostra essència espiritual.

D’altra banda, a Grècia, Plató ens ofereix el mite de el carro alat, un mite sempre actual perquè parla de la naturalesa de l’ànima humana i ens anima a qüestionar-nos qui som.

Aquest any, que es presenta amb grans proves com a humanitat, constatem que l’estudi i l’observació de el cel estrellat ens fa relativitzar la situació, comprendre que tot passa, tot es transforma, i ens inspira per recuperar l’harmonia i la bellesa per viure una vida més autèntica.

  • Es pot veure la microxerrada al nostre canal de Youtube
Microxerrada filosòfica