En commemoració del dia Mundial de la Filosofia Nova Acròpolis Barcelona va realitzar un seguit d’activitats dins el cicle “Filosofia i Dignitat”.

Grup de teatre Dionisos


La representació teatral d’El Petit Príncep, a càrrec del grup Dionisos, va inaugurar el cicle “Filosofia i Dignitat”. La màgia d’Antoine de Saint-Exupéry ens va contagiar durant tres tardes plenes de tendresa i ensenyaments profundes, perquè com ens diu el conte: No es veu bé sinó amb el cor, l’essencial és invisible als ulls.
A la segona activitat vam tenir la visita de Jaume Buhigas. Ens va presentar dos personatges, un històric (Lluís IX de França) i un altre literari (Maribel, de Miguel Mihura) per descobrir el judici de la dignitat. Van ser moments que ens van fer reflexionar sobre com ens qüestionem la dignitat en els temps actuals.
La tercera activitat va ser una xerrada educativa sobre Per a què serveix la dignitat?, en la qual hi va haver un repàs a les diferents filosofies i es va concloure el cicle amb una conferència sota el lema: La lluita interior: saviesa del Bhagavad Gita.
T’agradaria asistir a les properes activitats?; revisa l’agenda d’activitats de Nova Acròpolis Barcelona.