El grup de voluntariat de Despertant Somriures de Nova Acròpolis Barcelona es va formar en com actuar amb persones grans amb demència.

Despertant Somriures, projecte de voluntariat social de Nova Acròpolis Barcelona, ??està destinat tant a la infància com a la tercera edat. En els últims mesos han portat diverses actuacions a residències geriàtriques amb la finalitat de despertar somriures, i així ho van a seguir fent, ja que tenen molt bona acollida, i també han programat diverses dates en els propers trimestres.

Donada la continuïtat del projecte en residències, l’equip va decidir rebre una formació que ampliés els coneixements sobre geriatria.

El curs “Com actuar amb persones grans amb demència” es va impartir al maig en una de les residències de Barcelona, ??Sant Ignasi de Loiola. Rubén Aparicio, educador social i empleat de la mateixa, va ser el formador, i l’equip de voluntariat va expressar en acabar que havia estat una formació molt interessant, humana i útil per aprendre a tractar-los amb dignitat i tenir present que tenir demència no és ser dement.