Els voluntaris de Nova Acròpolis Barcelona participen en la jornada de neteja Let’s clean up Europe, que coordina l’Agència de Residus de Catalunya, al parc natural de Collserola.

El passat 19 de setembre vam poder participar en la jornada europea de neteja Let’s Clean up, postergada pel confinament. Les mesures sanitàries van restringir la participació a grups de deu persones, i així i tot, aconseguim treure, amb la resta d’entitats que hi van col·laborar, més de dues tones de residus del parc natural.

A causa de les restriccions de desplaçaments, durant l’estiu s’ha fet un gran ús de les àrees verdes del nostre territori, per la qual cosa realitzar una neteja era molt necessari.

El Let’s Cleaun Up Europe té com a objectiu visualitzar la problemàtica de la gran quantitat de residus que generem i que, sovint, pararan al medi natural. Per això, aporta una ajuda per a la sensibilització de la societat cap a aquest problema, a més de millorar la conservació de les nostres àrees verdes.

Aquesta activitat és una més en les quals el grup de voluntariat ambiental de Nova Acròpolis Barcelona participa per a la neteja i millora del medi ambient, així com ho són també el Projecte Rius o Cuidem Collserola.