A Nova Acròpolis Sabadell hem dedicat el mes de maig al Renaixement i als seus protagonistes.

D’una banda, l’Artur López, voluntari de Nova Acròpolis Barcelona, va oferir una conferència sobre la vida i obra de Giordano Bruno. Astrònom, poeta, orador, matemàtic… Giordano Bruno va ser una persona avançada a la seva època. L’Artur va profunditzar sobre les seves idees de l’infinit i la Terra com un gran ésser viu que constantment es renova i reneix.
D’una altra banda, l’Agustí Becerra, voluntari de l’associació a Sabadell, va parlar sobre Leonardo da Vinci, un altre filòsof renaixentista a qui no se li escapava cap branca del saber, fins i tot avui en dia encara ens sorprèn la seva figura. L’Agustí va parlar sobre la visió que tenia l’artista sobre la vida i la mort, la natura i la guerra, entre d’altres.
Els dijous del mes també hem gaudit d’un audiovisual sobre Leonardo que repassava la seva vida i el seu pas per diferents ciutats italianes, com Florència, Milà i Venècia. Allí va desenvolupar les seves idees sobre temes diversos: òptica, pintura, anatomia, aerodinàmica i tot allò que li podia interessar.

 

Un artista dibuixant l’escena