Amb motiu de la campanya Let Clean Up!, esdeveniment mundial que se celebra al mes de maig i busca conscienciar la ciutadania sobre el respecte del medi natural, voluntaris de Nova Acròpolis Barcelona han realitzat una neteja a les zones del Castell Fortí i la Font de la Marquesa, zona amb afluència de visitants.

En aquest any de pandèmia, s’han vist condicionats el ritme i la quantitat d’accions que hem pogut realitzar dins el marc de la col·laboració que tenim amb el Consorci de la Serra de Collserola, entitat que gestiona el parc natural.

Hem aprofitat que les restriccions s’han relaxat una mica per participar en la campanya Let ‘s Clean Up i netejar una zona bastant concorreguda de parc per caminants i grups que organitzen botellades.

Durant el matí, els vuit voluntaris han aconseguit treure i classificar uns 20 kg de residus:
• 4 kg de residu plàstic.
• 1 kg de paper / cartó.
• 2 kg de vidre.
• 10 kg de residu banal.
• 5 kg de ferralla.

Amb les dades de la recollida, el Consorci elabora un informe tècnic que comparteix amb l’Agència de Residus de Catalunya i els ajuntaments.

Ens alegrem d’haver contribuït a millorar el nostre entorn natural proper, i continuarem amb la nostra tasca per molt temps més i amb més freqüència ara que la pandèmia està remetent.