En el Dia Mundial de l’Alimentació, i des de Nova Acròpolis ens sumem per aconseguir un món més sostenible.
Per mitjà del projecte Mercat Solidari, col·laborem cada dissabte recollint el menjar sobrant al mercat de la llibertat i al mercat del ninot a Barcelona, ​​i portant a menjadors socials, on l’aliment és aprofitat i serveix a persones que ho necessiten.

Recordem la importància que fem petits actes, que sumats poden generar un canvi en les nostres societats.

El malbaratament d’aliments és un dels problemes assenyalats per l’ONU i acabar amb la fam al món és un delsObjectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Gràcies a la col·laboració dels comerciants i mercats de Barcelona, ​​vam aconseguir des de fa més de 12 anys realitzar aquesta petita tasca que fa una gran diferència en la vida de persones que es beneficien del projecte.

“Necessitem influir en el que es produeix augmentant la nostra demanda d’aliments nutritius produïts de manera sostenible i, alhora, ser més sostenibles en les nostres accions diàries, abans de res reduint la pèrdua i el malbaratament d’aliments. També tenim la responsabilitat de fer córrer la veu, creant consciència sobre la importància d’un estil de vida saludable i sostenible. Els esforços per mitigar el canvi climàtic, la degradació mediambiental i el nostre benestar depenen tots d’això. Necessitem activar un moviment alimentari que advoqui per un canvi ambiciós. ” Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura.