A Nova Acròpolis Sabadell, al març, es va fer un recorregut per les idees de tres grans filòsofs: Aristòtil, Buda i Confuci.

El conferenciant va explicar les principals idees d’aquests grans filòsofs i els punts comuns que tenien.

Els assistents van tenir l’oportunitat de gaudir de les biografies d’aquests personatges d’una manera resumida, però ressaltant les idees principals, com per exemple, el terme mig de les coses i donar exemple tot i viure moments convulsos. Es va poder comprovar que, tot i que ens separen més de dos mil anys, seguim tenint les mateixes preocupacions: el sofriment, com ser justos, bondadosos, aconseguir la felicitat …

Al tancament de l’activitat, el ponent va exposar un conjunt de frases d’aquests filòsofs per veure que hi ha temes que encara són d’actualitat, i els assistents van formular algunes preguntes que van servir per completar alguns punts de la xerrada.

Conferències com aquesta són una mostra de la tasca de Nova Acròpolis de difondre la filosofia i extreure’n no només reflexions útils per a l’actualitat, sinó també donar a conèixer les idees de filòsofs de diferents països.