En commemoració de la mort de Giordano Bruno, es va fer una xerrada sobre ell i uns altres dos grans filòsofs del Renaixement: Marsilio Ficino i Pico Della Mirandola.

Sebastián Romero, voluntari i professor de Filosofia de Nova Acròpolis Barcelona, va recordar el llegat d’ensenyaments filosòfics d’aquests tres grans filòsofs del Renaixement. Es van presentar cronològicament i com el primer va influir en el següent. Es van exposar les seves principals idees, esdeveniments de la vida i accions més importants d’aquestes tres figures renaixentistes.
El conferenciant va recordar que els filòsofs del Renaixement buscaven la dignitat de l’ésser humà, conèixer-se a si mateixos i recuperar la connexió amb la naturalesa, entre altres temes més profunds. Aquests són alguns dels principis que Nova Acròpolis promou en els cursos i el voluntariat.
Si vols conèixer més sobre filòsofs que van marcar la història de la humanitat, apunta’t al taller de filosofia i voluntariat, o registra’t en el formulari per a rebre informació sobre les noves convocatòries.