L’Olga Sala, voluntària i professora de Nova Acròpolis Sabadell, ens va oferir una conferència sobre un dels artistes més coneguts de tots els temps: Michelangelo di Lodovico Buonarotti, més conegut com Miquel Àngel. 

Olga Sala va narrar la vida de Miquel Àngel, que va viure a cavall entre Roma i Florència desenvolupant la seva obra fins els 88 anys. Es va envoltar de personatges il·lustres que el van ajudar en la seva formació i van finançar les seves obres, com la família Médici, i també va estar al costat de la multitud de papes que durant tota la seva vida van estar encarregant-li obres per engalanar Roma 

Miquel Àngel va destacar en moltes vessants artístiques: escultor, arquitecte, pintor, poeta… Però, sens dubte, ell s’identificava com a escultor, i afirmava que ell no creava escultures, sinó que aquestes ja estan dins dels blocs de marbre i només feia que polir-les per deixar-les veure. Les seves obres més conegudes són les escultures del David, el Moisési la Pietat florentina, i les pintures de la volta de la Capella Sixtina.