El 21 d’abril, en commemoració del Dia Mundial de la Mare Terra, 30 voluntaris de Nova Acròpolis Barcelona van dur a terme una activitat de recollida de residus en la zona de Montjuïc més pròxima al barri de Poble Sec de Barcelona.

Aquest any 2024, el Dia de la Terra, en la seva 54a  edició, té com a lema “Planeta versus plàstics”, per la qual cosa abans de portar a cap la neteja, es van donar recomanacions als voluntaris sobre com contribuir a la reducció del consum de plàstic en les nostres llars.

Després de l’explicació, es va procedir a realitzar una recollida selectiva de residus al parc, separant-los segons el tipus de residu per a després dipositar-los en els contenidors corresponents.

Per a finalitzar l’activitat, es va impartir un taller de connexió amb la naturalesa mitjançant exercicis de txikung i reflexions filosòfiques sobre la relació de l’ésser humà amb el seu entorn natural i amb la Mare Terra.

A través d’aquesta activitat, volem contribuir a visibilitzar la importància del nostre planeta i de la conservació dels seus ecosistemes. A més, busquem conscienciar sobre la responsabilitat que ens correspon als humans de promoure l’harmonia amb la naturalesa.