Un grup de trenta estudiants de Nova Acròpolis Barcelona ha tingut la fortuna de fer un viatge a l’antic Egipte durant les passades vacances de Nadal.

Egipte, terra misteriosa i màgica, amb les seves piràmides, temples i jeroglífics. Durant deu dies, estudiants de la seu de Barcelona van seguir la llera del Nil per visitar els llocs més emblemàtics de l’antic Egipte. De nord a sud, va començar l’aventura entrant a la gran piràmide de Gizeh, un dels primers monuments construïts, i van acabar el recorregut visitant el temple de Philae a Aswan, l’últim temple on es va escriure un jeroglífic.
Entre moltes de les aventures, cal destacar la fortuna d’entrar en una mastaba gairebé a l’estil Indiana Jones, contemplar amb detall el temple d’Abydos, on els artesans de l’època van esculpir uns relleus d’una perfecta harmonia. Aturada obligatòria que no podia faltar és la visita a la Vall dels Reis i a la Vall de les Reines, a Luxor. El passeig en globus va hipnotitzar per la bellesa del Nil i la sortida del sol, que mostrava una autèntica meravella de colors.
El viatge va ser una forma també de portar la filosofia a la pràctica i aprendre de la història mil·lenària d’aquest lloc, sentint el que han pogut construir i viure els antics egipcis.
Si en un futur t’agradés participar d’un viatge similar, o conèixer millor les aventures que es realitzen a Barcelona, ??consulta el calendari d’activitats de Barcelona. Aquest any s’han projectat una gran varietat d’activitats. No te les perdis!
Estudiants de nova Acròpolis Barcelona amb l'esfinx egípcia