Amb motiu del Dia Internacional de la Mare Terra, Nova Acròpolis Barcelona ha realitzat la inspecció semestral del tram de riu que té apadrinat, a la riera de Vallvidrera, a Collserola.

Durant tot el matí, els cinc participants, aforament limitat per les restriccions del Procicat, han complert amb el compromís que tenim amb el Projecte Rius.

Malgrat la gran afluència de visitants que ha rebut el Parc Natural de la serra de Collserola, les dades recollides de les característiques, hidromorfològiques,físic-químiques i biològiques, indiquen un bon estat del riu, perquè ha tret bona nota en tots els paràmetres mesurats. Fins i tot els residus recollits no han estat tan abundants com en visites anteriors.

Ens alegrem de participar i observar la millora del nostre entorn natural pròxim, i continuarem amb la nostra labor per molt de temps més, malgrat les limitacions que ens imposin.

Aquesta acció, inclosa en el projecte Planeta Viu, ha servit, especialment, en aquesta ocasió per a conscienciar quant és important cuidar la Terra. Per això, aprofitem per a realitzar aquesta labor en una data pròxima al dia en què se celebren diverses accions en el món per a protegir la biodiversitat i mantenir els espais naturals descontaminats, nets i aptes per a la vida.