Un any més els voluntaris i voluntàries de Nova Acròpolis Barcelona han sortit als carrers per a realitzar l’habitual repartiment de menjar entre les persones sense llar, enguany garantint totes les mesures de seguretat a causa del context produït pel Covid-19.

El 5 i el 6 de gener, dues nits especialment fredes, un total de 44 voluntaris han sortit pels carrers de Barcelona a lliurar una bossa de menjar i una tassa de brou calent entre les persones sense llar.

Els voluntaris també els han lliurat una postal personalitzada amb els seus millors desitjos i, potser el més important, una estona de companyia i conversa.

S’estima que s’ha pogut arribar a unes 100 persones sense llar de Barcelona.

Davant el context derivat del Covid-19, s’han pres mesures excepcionals per a garantir la seguretat dels voluntaris i de les persones sense llar. Per a això, s’han realitzat petits grups de màxim 4 persones, s’ha portat sempre la mascareta tant per a l’elaboració del menjar com per al repartiment, i s’han respectat les distàncies de seguretat aconsellades.

Els voluntaris han verbalitzat que aquesta acció solidària els ha permès conèixer millor la realitat de les persones sense llar de la seva ciutat.