Nova Acròpolis Sabadell ha impartit un taller dividit en tres setmanes consecutives, titulat el Abc de la Filosofia. A d’Aristòtil, B de Buda i C de Confuci, de la mà d’Agustín Becerra, enginyer i professor de filosofia, qui d’una manera divertida i col·loquial ens mostra a aquests grans de la filosofia oriental i occidental i els seus missatges més importants quant a la vida i a les seves aplicacions.

Aquests tallers estan enfocats a aportar-nos eines per a afrontar el nostre dia a dia. L’objectiu és potenciar canvis profunds individuals que ajudin a millorar la societat, enfocats com un viatge per a trobar fórmules que puguem aplicar-les i aconseguir així una versió millor de nosaltres mateixos.

El nostre ABC ens dibuixa un Aristòtil amb els seus fonaments de la felicitat, què és exactament i com aconseguir-la; Buda ens ensenya les causes dels dolors de la vida i com afrontar millor les adversitats; i finalment Confuci ens mostra la importància de l’harmonia per a viure amb nosaltres mateixos i amb els altres.

Tres mestres de la filosofia que ens ajudaran a conèixer-nos millor i tenir bons criteris, per a fomentar una bona escala de valors que puguem aplicar en la nostra vida quotidiana. Aquesta petita trilogia forma part del curs Filosofia per a viure, en el qual a través de les vint classes que dura es van veient algunes de les millors idees dels grans pensadors de tots els temps.