Tots els mites i tots els somnis tenen alguna cosa en comú, tots ells són escrits en el mateix idioma, el llenguatge simbòlic. Així al menys, ho van considerar al club de lectura Els Clàssics No Mosseguen.

Al novembre, el club de lectura Els Clàssics No Mosseguen de Nova Acròpolis Barcelona es va donar cita a la biblioteca de l’associació per una interessant exposició, en la qual cada participant disposava de deu minuts, seguida d’una posterior tertúlia conjunta sobre els mites grecs i sobre les seves possibles interpretacions.

El propòsit d’aquest club literari és apropar-se a una comprensió de el mite de la forma més pràctica, didàctica i profunda possible, i això es persegueix mitjançant una reflexió compartida més enllà de cada breu exposició individual.

Els mites es van centrar en Prometeu i la caixa de Pandora, Perseu i les gorgones, Teseu i el Minotaure, el mite d’Ícar i el mite de Sísif.

En acabar, es va decidir l’elecció dels futurs mites, ja que el cicle sobre mites grecs finalitza al febrer. La propera trobada, que serà al gener, abordarà els següents mites: Hermes, Demèter i Persèfone, Ulisses i el cavall de Troia, el mite d’Orfeu i Eurídice, Hèrcules i els seus dotze treballs, el mite de Cassandra, el mite-llegenda de l’ rei Mides i l’espasa de Dàmocles.

Aquesta activitat forma part de les accions que promou Nova Acròpolis per fomentar la filosofia, la lectura i la reflexió.